Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig en doe je door onderstaand formulier in te vullen. De limiet qua aantal ploegen ligt wel op 50 teams, dus wees er snel bij!

UPDATE: er hebben zich momenteel 50 ploegen ingeschreven. Je kan je nog steeds inschrijven, maar je komt dan op onze reservelijst. Van zodra er een ploeg zou afhaken, contacteren we je.

Deelnemen aan de quiz kost per ploeg 150 euro. Wil je de slaapaccommodatie erbij (van vrijdag 18u00 tot zaterdagavond), dan komt het op 220 euro per ploeg. Door de grote vraag naar kamers, zijn de resterende kamers wel maar voorzien van 3 bedden ipv minimum 5 bedden.

Je moet je aanmelden via onderstaand formulier en dan sturen wij je de details om je ploeg officieel in te schrijven. Na betaling van het inschrijvingsgeld ben je definitief ingeschreven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactinformatie, of een bericht te sturen met het onderstaande formulier.

Vragen / opmerkingen?

2021-03-12T20:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

de 24uurquiz begint!

Inschrijven

Indien u zich na betaling alsnog wil uitschrijven, geeft u ons een seintje. Wij contacteren de reservelijst en indien niet succesvol, doen we een poging via social media. Echter, als we geen vervangende ploeg vinden, zijn we genoodzaakt het inschrijvingsgeld te behouden.

%d bloggers liken dit: